Ny bloggadresse

Hei dere!

Jeg vet at de fleste sikkert har fått det med seg, men It’s Thea Design har relansert og jeg har flyttet bloggen min bort dit. Jeg er i prosessen med å flytte alt innhold og bilder osv herfra, men vil være helt sikker på at alt ligger der før jeg sletter denne.

Men jeg flytter over bloglovin i dag! Så fra nå av finner dere meg på itsthea.com/blogg!

birthday wishes

Teknisk sett er bursdagen min over (kanskje jeg skal gjøre om bursdagsuke til bursdagsmåned? kos HVER dag!) men jeg har fått spørsmål om ønsker fra venninner, så jeg har satt sammen en liten lang ønskeliste over småting jeg gjerne kunne tenkt meg! Mye interiørting, selvfølgelig, den ønskelisten blir lengre og lengre hver dag.

ting
Arne Jacbosen Design Letters / X og S krus
Muuto / Crushed Bowl Liten og stor
Fotografiska / Plakater
Ferm Living / Koppholder
House Doctor / Tannglass / Såpeskål
House Doctor / Skittentøysposer
IKEA / PS 2012 stol
IKEA / Hektar gulvlampe
By Lassen / Kubus 4 lysestkae
H&M Home / Ringholder
H&M Home / Lin sengesett
Oliventre
Pantone / kopper i blå, hvit, beige, grå (Fåes også kjøpt på Jernia)
Menu / Salt og pepper grinder
Playtype / BW plakat
Nicolas Vahe / Salatsett
Granit / lamper

Tjuetre i snøen

Forrige helg hadde jeg faktisk 23 års bursdag, og for en gangs skyld føler jeg meg litt eldre. Jeg valgte å feire dagen min på Geilo med kjæresten og Maya, og vi hadde det så utrolig koselig. Helgen var fylt med god mat (jeg lagde indrefilet av reinsdyr på bursdagen min, og til tross for at strømmen gikk midt i matlagingen ble det overraskende godt!), god vin, masse hundekyss, oreokake på senga, langrenn i snøstorm, øl i solveggen, kortspill, iste cider (har dere smakt den- sååå god) og masse masse kos! Jeg fikk tur til Praha og et helt sykt fint maleri (gjett tre ganger hvilken magisk skapning som var avbildet på det, hehe) så nå skal vi på tur i mai! GLEDER meg!

IMG_0140IMG_0143IMG_0163IMG_0174IMG_0178

living room disco lights

Jeg måtte bare ta ut kameraet da dette synet møtte meg når jeg kom hjem i dag. Disco kulen jeg fant på bakrommet på Match henger på verandadøra og når det er sol skinner det over hele rommet, det er så fint! Da tenkte jeg at jeg like så greit kunne ta litt flere detaljebilder rundt i leiligheten jeg er så glad i, så her er litt interiør og litt nye klær jeg har fått med meg hjem (de rosa buksene er perfekte!)

IMG_0091IMG_0104
IMG_0102pantsIMG_0122IMG_0114IMG_0099

HEI, foressten! Denne uken blir Its Thea Design relansert, og bloggen flyttes dit. Hele bloggen faktisk, den “gamle” også. Jeg er jo ubeslutsom til tusen, men fant ut at det blir best :-) Gleder meg!

Trendsales favorites

For litt siden fortalte jeg dere om Trendsales da de hadde pop up shop i Oslo (stemmer på at de skal gjøre dette igjen- det var så gøy!). Jeg vant en Instagram konkurranse da, og fant et par vans som jeg hadde lett etter bokstavelig talt overalt på Trendsales.no, tror dere jeg var glad da eller? Vil mye heller anbefale Trendsales enn bloppis eller bazar, bedre utvalg og like om ikke lavere priser innen klær OG interiør, woho! Jeg har valgt ut noen av mine favoritter dere kan sjekke ut :)

trendsales1

01. Twin Set skjørt
02. Casio klokke i sølv
03. Genser fra Weekday
04. Ripped jeans fra ASOS
05. Leopardsko fra ASOS
06. Mulberry Clutch
07. Kubus Bowl

Dette innlegget er laget i samarbeid med Trendsales

morning inspiration

Jeg skriver innlegg og legger de som drafts hele tiden, men så finner jeg aldri tiden til å gjøre de ferdig og publisere de. I dag stod jeg opp alt for tidlig og hadde litt ekstra tid til å lese blogger og søke på pinterest, så tenkte å dele litt morgeninspirasjon med dere :-) Akkurat nå er livet mitt superhektisk (i mine øyne). Jeg er mellom jobber, da Match legges ned om en måned, og jeg begynner i to nye rundt starten av Februar. I tillegg har jeg noen store webdesign prosjekter jeg jobber med, og relanseringen av Its Thea Design som ligger i bakhodet hele tiden. For å ikke nevne R1 matten jeg egentelig skal lese til. Og hei, jeg har fått meg kjæreste, så nå må jeg finne tid til han og!

Håper dere er her enda, et eller annet sted. Her har dere hvertfall noen ting jeg syntes er fint akkurat nå :)

sun_dried_tomato_hummus
Soltørket tomat hummus, denne MÅ jeg prøve / KILDE

1e05909764d437cf2f9eca316fec627f
Typografisk kunst av Andreas Samuelsson / KILDE

kamel
Jeg er obsessed med kamel og leopard for tiden / KILDE1 KILDE2

infrared-photographs-of-Annapurna-Himalayan-Range-by-sean-lynch-1
Rosa fjell, fantastisk! / KILDE

f5244e725966497a3f289f8ad93777bb
Jeg har så lyst på ny tatovering… / KILDE

ikea
IKEA Bråkig bord som står øverst på ønskelisten / KILDE

london

IMG_9507

Dette innlegget kommer en måned forsinket men- bedre enn aldri! Åh dere, London var så bra. Det var så utrolig hyggelig å være tilbake, og å ha såpass god tid at jeg slapp å stresse med å gjøre alt jeg ville. Når folk har spurt meg hva vi gjorde, sier jeg bare at vi har spist. Vi fikk med oss all mulig forskjellig cuisine, fra amerikansk diner, britisk pub, sushi, asian crossover, ekte indisk, italiensk, tysk bratwurst og meksikansk (tips kommer- lover!). Det ble tre kvelder ute på Irsk pub med live musikk, pub i Camden og favorittstedet Egg, pluss noen øl på Lock 17. Hannah og jeg fikk shoppet det vi skulle ha, og hun fikk besøkt Winter Wonderland for første gang (de andre tok til og med berg og dal bane, også knakk gulvet inne på After Ski av belastning fra den enorme folkemengden- haha). Vi møtte Ane, som var utrolig hyggelig, så på Elf og sov… en del. Det var en utrolig fin ferie, jeg er så glad jeg fikk reist.

Her er noen bilder fra fine fine London!

IMG_9468IMG_9480IMG_9515IMG_9528IMG_9546IMG_9556IMG_9572IMG_9593IMG_9605IMG_9634IMG_9637IMG_9648IMG_9654IMG_9675IMG_9679IMG_9686IMG_9691IMG_9696IMG_9706IMG_9714Untitled-1

GOD JUL

godjul
thea

Hei fine lesere, og GOD JUL til dere! Tror dette er det lengste jeg har gått uten å blogge, men jobb, juleforbredelser og hygge med venner har kommet i forveien. Vi har rukket å pynte litt i leiligheten, med snøfnugg lys i en krukke, julestjerne i vinduet, bilder laget med washi teip og pakkepapir og fine pompoms på en gren. Jeg har hatt secret santa med jentene, spist juletapas og fått trehånden jeg har hatt så lyst på fra HAY. Jeg har jobbet i butikken i blå kjole og sløyfe i håret, pakket inn gaver og lengtet etter julestemningen.. men jeg er vel ikke den eneste som ikke har fått den før i dag?

Nå ser jeg på Askepott, spiser julekake og koser med Maya som har fått rød sløyfe på halsbåndet. Jeg har MASSE å dele med dere- ikke minst fra London turen- og det kommer, jeg lover! Kos dere utrolig mye i dag, nyt familie og venner og god mat :)

ønskeliste for london

Hei dere, jeg skal til London på torsdag! Jeg hadde egentelig bestemt meg for å vente til det nye året for å besøke Elise og Martine som fortsatt har et år igjen der, men jeg klarte ikke å slippe tanken på en tur i juletider UTEN essays å skrive. Denne turen skal hovedsaklig handle om å kose meg og slappe av, dra på winter wonderland, spise god mat på favorittrestaurantene og drikke vin hver kveld, besøke Brick Lane og se på Elf. Shopping er ikke en hovedprioritet, selv om jeg vet det blir et par turer til Oxford Street, så jeg har laget en liten ønskeliste :-) Klokke er det jeg har aller mest lyst på, så jeg håper jeg finner en av de jeg har lyst på!

(P.S. Jeg driver å oppgraderer designet til It’s Thea Design, derfor er itsthea.com nede akkurat nå:)

wishlistlondon
01. Twist kjole fra Miss Selfridge
02. Klokke fra Olivia Burton
03. Lommebok fra Zara
04. Sminke fra Body Shop
05. Unicorn kopp fra Urban Outfitters
06. Typografi bok fra Urban Outfitters
07. Flatforms fra Topshop
08. Pantone mug fra Selfridges

this time last year

Det er morsomt å se at følgertallet mitt på Bloglovin bare stiger og stiger selv om jeg blogger så lite. Jeg får dårlig samvittighet, jeg skulle ønske jeg hadde all tid og motivasjon i verden til å blogge som jeg gjorde før, men det har jeg desverre ikke. Men uansett, hei til dere nye – så utrolig hyggelig at dere vil følge meg i min reise! :-)

Denne uken startet jeg med en tur til Kristiansand. Jeg har aldri vært så langt sør før, og etter en fem timers togtur møtte jeg guttene som driver Blogit for å bli bedre kjent og jobbe litt! Det er kjempe spennende å få samarbeide med de og faktisk drive med det jeg elsker mest. Det blir ikke helt det samme da å komme tilbake til hverdagen på Match, hehe. Ellers har jeg vært kulturell og vært på kunstutstilling, smakt juice på Joe&the Juice for første gang og laget hjemmelaget aspargesuppe (Helenes oppskrift ofc) så ble kjempegod.

Jeg avslutter innlegget med litt London mimring fra denne tiden i fjor, for jeg vet mange av dere savner det. Jeg har faktisk flere tips på lur, jeg får bare aldri rotet meg til å legge de ut, men det kommer! Jeg lurer også på hva dere egentelig liker å lese her inne? Nå er jo innholdet mitt annderledes enn det var, og jeg skriver om mye forskjellig, men hva kunne dere tenkt dere å se mer av?

59682_10152282205525582_1203588513_n IMG_2744 IMG_3103IMG_3256 IMG_3232 IMG_3328 IMG_3435skirt33845_10152248978565361_515305740_n IMG_3570 IMG_3639IMG_3088 IMG_7448