7 mai, 2018

A few days in NYC

Da har det gått et par dager til her i fine New York, og vi koser oss! Her kommer en liten oppsummering 🙂

Fredagen begynte vi dagen med å rusle ned til tuppen av Manhattan, hvor vi kjøpte med oss frokost og spiste på en benk i parken. Deretter ruslet vi rundt i Financial District området, så den berømte oksen (som vi kun så bakdelen av pga. alle turistene), så Ground Zero og det nye tårnet de har bygget. På kvelden så vi Book of Mormon– den anbefales!! Fantastisk morsom, tiil tross for at et glass prosecco kostet nærmere 200 kr :):):) Vi fant en restaurant i nærheten som heter The Distillery som vi spiste på først, god mat og drikke og ikke alt for turistfelle.

På lørdagen begynte vi med å gå bort til East Village der vi skulle på bottomless brunch på et sted som heter Poco. Egentlig skulle vi møte veninnen min Colleen der, men hun måtte på hastetur hjem til Massachusetts, så det ble bare oss to. Men konseptet var jo kjempegøy, vi fikk 1.5 timer med mat og så mye sangria, bloody mary og mimosa vi ville ha til 350 kr hver ca. Det anbefales! Sikkert veldig gøy om man er en stor gjeng også.

Etter brunch og litt titting i vintage butikker dro vi til 5th avenue for å finne et pledd og sette oss i Central Park. Det viste seg å være et rulleskøyte-danse-opplegg akkurat da så de spilte disco musikk og folk rulla rundt i disco-antrekk, haha, sykt gøy å sitte å se på. Etter en stund dro vi hjem igjen for å skifte før vi dro på en meksikansk restaruant ned i gata som heter Tacombi. Det var jo tross alt cinco de mayo so vi koste oss med taco og margartias. God stemning og god mat!

På Søndag begynte vi dagen med pannekaker og french toast på en diner, før vi brukte mesteparten av dagen på MOMA, hvor vi fikk gått igjennom 4 av de 6 etasjene. Det kommer et eget innlegg om det 🙂

På kvelden bestemte vi oss bare for å slappe av på hotellet.. det tar på med storbyferie! Mye gåing og mennesker for å si det sånn. Vi stakk på nærmeste deli og kjøpte inn litt snacks og øl og så på de første episodene av Westworld, æh, alt for spennende!