15 juni, 2018

Abbot Kinney Boulevard

Venice har blomstret de siste årene, spesielt med gaten Abbot Kinney som består av unike butikker med alt fra klær til oppblåsbare flamingoer og en hel haug med kule restauranter, barer og kafeer. Listen over steder jeg vil spise der er laaang haha. Vi har fått vært der et par ganger og ruslet nå, og jeg har jo allerede tipset om Salt & Straw og Blue Donuts. Jeg har prøvd å samle litt tips om hva som virkelig er verdt å gå innom på gaten, selv om det sikkert er mye mer! Generelt sett er gaten kjempekul, og alle lokalene har morsomme detaljer og fin branding – så det er verdt å gå rundt på den bare for å se og!

Spise og drikke

 

Vi spiste en skikkelig god frokost på The Tasting Kitchen for litt siden, bestående av vafler med fritert kylling og tomat-egg-polenta greie, og bloody mary selvfølgelig! Skikkelig fint lokale og behagelig stemning. De har visst god lunsj og middag og, og jeg har hørt at de har Venice sine beste cocktails! Vi var også å spiste lunsj på Gjelina i går (endelig). De har en laaaang venteliste, så skal du dit, book tidlig! Vi fikk heldigvis bord til lunsj ute, skikkelig koselig. SYKT god mat, wow, skjønner at dette stedet er populært. Vi delte kylling+andelever, en pizza med løk og chevre bl.a., også TO desserterer (var så mye godt, kunne ikke bare velge en). Litt dyrere enn andre steder, men verdt det! Du finner også den berømte The Butchers Daughter her, og der er det alltid stappfullt, så ville nok booket. Wabi-Sabi Sushi så skikkelig kult ut det og, men hadde litt sånn halvveis reviews, så vi droppet det.

Ellers har vi tatt en øl på The Otheroom, som har store åpne vinduer ut mot gata, hyggelig sted. Og husk å prøv en is på Salt & Straw! Blue Bottle Coffee og Toms Roasting Co (inni Toms butikken) er bra steder for kaffe.

Shopping

 

Okei den kuleste butikken var helt klart Grow. De kaller seg et “boutique design studio” og de har alt mulig rart av morsomme interiør og hageting! Der må man dra innom bare for å titte. Burro og Urbanic Paper Boutique er butikker som også består av masse nips, bl.a. fine og morsomme kort og fine smykker. Det finnes en hel butikk kun med sokker der som heter Fun Socks, verdt å se. Principessa er en stor butikk med bohemske sommerklær til jenter, i “Venice stil” som de sier selv, mye fint! Stone Cold Fox har også alt fra kjoler til badetøy i god kvalitet. På Heist finner du designerklær på rekke og rad, og butikken er stor og innbydende. Eller så finner du flere store designere her, som Rag & Bone go Current/Elliot, og Aesop, Pixi, Smashbox ++ De fleste butikkene er dyrere og du finner ikke typiske kjedebutikker som Zara og H&M Her, da kan du dra til Santa Monica å handle 🙂