4 juni, 2018

Antique market & Walk of fame

I går var det tid for marked, woho! Jeg elsker å tusle rundt på markeder og lete etter skatter. Det er så satisfying å finne noe fint og unikt. Dette markedet heter Santa Monica Antique Airport Market og ligger på Santa Monica flyplass. Det er hver 1. og 4. søndag i måneden, og tydeligvis er det størst den 4., men det var nok å se på i går og! Vi betalte 4$ hver i inngang, og her finner du alt fra store vintage plakater, tepper i alle mulige farger, nøye utplukket vintage klær (en bod solgte dameklær i kun lin, silke og andre fine stoffer), smykker, vaser, håndlaget såpe osv osv. Masse å se på! Litt overpriset var det, så det ble ikke med oss alt for mye hjem. Det er sykt kjipt å gå på sånne steder og finne noe fint og bare “wow, den må jeg ha” også komme på at det koster 400$ å sende en boks hjem med UPS :):):)

Etter å ha ruslet rundt en times tid satt vi oss i bilen og fant ut at vi ikke ville hjem enda, så vi bestemte oss for å få krysset av Hollywood Walk of Fame på to-do listen. Fy søren for et slitsom sted! Jeg har lest at det er slitsomt, men dette tok kaka. Det mest irriterende var nok alle selgerene som skulle selge sine egne CDer og DVDer og kasta de inn i hånda di.. når du ga den tilbake og skulle gå tok de tak i armen din og ville ikke slippe deg! Jeg måtte dra Henrik bort fra en som ikke ville la han gå. Men vi fikk jo sett de berømte stjernene, og tatt litt bilder, så vi var fornøyde 🙂 Er du i området så er det verdt en tur men.. jeg ville ikke gått “out of my way” for å se de. Såå spennende er det ikke.

Et tips er å parkere i “Hollywood & Highland” garasjen / senteret. Det koster 2$ for to timer der. Rett før du kjører inn er det en annen parkering som koster 20$… tipper mange går på den smellen! Kjøp en iskaffe eller noe på senteret og pass på å få parkerings-lappen validert, så får du parkering for 2$ 🙂