13 mai, 2018

Back to Boston

Da var det back to Boston i tre dager for Thea sin del, og som jeg har gledet meg til å vise Henrik denne byen! Og som vi har storkost oss her og. Boston er en fin, rolig og sjarmerende by, i hvertfall etter å ha vært i New York, haha. Jeg har alltid vært veldig glad i Boston som by, fin størrelse og et britisk preg som gjør alt så koselig. Vi bodde i Back Bay rett ved hoved-shoppinggaten Newbury Street. Alle butikkene ligger i hus, og det blomstrer her og alt er såå fint! Leiligheten vår var leid igjennom Airbnb og den var helt perfekt- hvertfall når vi fant ut at vi hadde egen privat takterrasse hvor vi lå og solte oss og spiste frokost.

Ellers har dagene gått til å rusle rundt, shoppe litt og drikke mye is-latte. Vi satt to dager i Boston Commons, som er den eldste by-parken i USA! Det er så nydelig der – det er en botanisk hage med masse forskjellige trær og blomster, statuer, ender, svaner og ekorn som løper rundt. Vi tok med en pizza en dag og en flaske rødvin den neste, og leste bok og så på menneskene som gikk forbi.

Vi var også innom Beacon Hill og den berømte Acorn Street, og Quincy Market som er et inne-matmarked. Vi gikk gjennom Northeastern University (hvor jeg søkte på mine college-søke-dager) til Boston Museum of Fine Arts, spesifikt for å se Turner sitt “The Slave Ship.” OG vi møtte venninnene mine fra High school / Umass tiden, Katie og Alexa, til middag i South Boston. Jeg hadde ikke møtt de på 6 år, men det var så koselig, og vi var en liten tur nede i kjelleren der hvor det stod live band og drinker på menyen. Gøy å få snakket litt engelsk igjen og mimre om college-dagene 🙂

Det var mye mer vi gjerne skulle gjort, som dratt på Red Sox kamp på Fenway (de spilte borte nå :(), gått freedom trail og utforsket Cambridge og Harvard .. men det får stå på listen til neste gang! Uansett anbefaler vi Boston veldig hvis du vil til et historisk, rolig og sjarmerende sted!