16 juni, 2018

Baseball kamp på Dodgers stadium

På onsdag var det duket for Dodgers kamp, som spiller baseball, mot Texas Rangers! Jeg var så lei meg for at vi ikke fikk sett en Red Sox kamp da vi var i Boston, for etter 3 år i Massachusetts kunne jeg ikke bli annet enn Red Sox-fan, haha, så jeg ville gjerne ta med Henrik på det, men de spilte borte. Men vi fikk hvertfall dratt og sett på kamp, og det var så gøy! Baseball er ikke den mest spennende sporten, for det er ikke så ofte det faktisk skjer noe, men når det først skjer noe – da skjer det mye! Det ble til og med slosskamp, og hele publikum gikk bananas og stod og skreik ned, haha. Jeg spilte softball (jenteversjonen) da jeg var yngre, og husket overraskende mye av reglene, selv om det er mange rare regler og..

Det er noe helt spesielt med å være på en kamp i statene, uansett hva slags. Hele atmosfæren og stemningen er gira – alle er der for å heie på laget sitt. Du får kjøpt ALT mulig av klær, tilbehør og andre souvenirer for laget, og masse forskjellig mat og drikke. Vi måtte jo kjøpe nachos som var bokstavelig talt dynket i smeltet ost, som kom i en plastikk rangers-hatt, haha. Det skjer alltid noe i pausene, kamera som filmer de som danser rundt om kring, konkurranser mot spillerene osv. Vi dro etter 7th inning (av 9) og tok Uber hjem. Det var kjempebra opplegg for Uber – du booker på mobilen, går til et spesielt område på parkeringsplassen med benker osv. og når bilen din kommer sender han deg nummeret på plassen sin som du går ut til, genialt!

Alt i alt var det en morsom og fin opplevelse! Jeg skulle gjerne dratt på amerikansk fotball kamp også, det er nesten enda morsommere. Alle tailgater ute på gaten i bilene sine og setter opp skikkelig camp før kampen, også er det jo mye mer action i kampen, cheerleadere osv. Spesielt på college, der tok det helt av! Uansett så bør man prøve å få med seg en eller annen kamp, verdt det!