18 juli, 2018

Brownsville, Oregon

Vi hadde litt “time to kill” før vi skulle til Portland og googlet “koselige byer sør for Portland,” hvor vi fikk opp Brownsville som var rett ved oss. En bitteliten sjarmerende by som vi fikk ruslet rundt i i et par timer. Den var så koselig at den fortjener et eget innlegg, haha.

Vi fikk handlet noen fine antikviteter på en utrolig bra antikvitetsbutikk eid av den koseligste dama. Det var så gøy å rusle rundt der, de hadde alt mulig rart! Vi har klart å opparbeide oss en bra liste med ting vi alltid ser etter, blant annet fine glass (gjerne i rosa), messing-lysestaker, gullsmykker, oljelamper, kule flasker osv. Til lunsj dro vi på Randys Main Street Coffee som hun i antikvitetsbutikken anbefalte, hvor vi spiste en god wrap og kanelbolle dynka i melis. Så dro vi på et museum om The Oregon Trail. De hadde en av de tre originale vognene som er igjen fra den gang, fine og triste historierer om den gang pionerene gikk den lange turen. Jeg husker så godt da jeg var yngre og gikk på barneskolen her borte lærte vi mye om dette, og spilte dette dataspillet som skulle vise oss hvordan det var. Jeg husket IKKE hvor gammelt det spille var, haha. Byen har også vært med i en film fra 1984 (Stand By Me), som de er veldig stolte av, og de hadde et eget museum for dette som vi ikke rakk å besøke.

Vi kjørte litt videre og fant en rasteplass rett utenfor Portland vi sov på den natten, hvor det ble så varmt at vi nesten ikke fikk sove.. og de vannet plenen typ kl 12 om natta som traff bilen men, det funka! SÅ, Portland- woop!