8 desember, 2017

Brygg, Oslo

Brygg (også kjent som “Oslos nye ØLdorado” og “ølsted for alle“) åpnet i oktober 2017 på Storgata, og har kjapt blitt et sted vi vender tilbake til støtt og stadig. Brygg har liksom alt det man trenger, enten det er kafé frokost med en veninne, et sted å jobbe på macen midt på dagen, en øl-kveld med en gjeng venner (med 300 øl å velge mellom) eller bare en rask tur innom for å varme seg.. her kan du gjøre det meste.

En av de tingene Brygg vinner på for meg er at det først og fremst er STORT, så man som regel finner et sted å sitte. I tillegg så kan det være et fint date-sted fordi du har mulighet til å spille bordtennis, brettspill og petanque (sånn hvor du kaster en tung kule på sand), og ikke nok med det, men du kan faktisk brygge din egen øl der også! Jeg er litt usikker på hvordan det fungerer, men det er ganske kult å se de store øl-tankene bak vinduet i andre etasje.


Du finner også mat på Brygg

Og det kule med maten på Brygg er at den byttes ut støtt og stadig, eller rettere sagt en gang i måneden sånn ca. (pop-up kitchen kaller de det). Dette gir anledning til små restauranter / food trucks å selge maten sin. Det er ikke mye å velge mellom, men det er alltid noe digg. Vi har testet ut pølse fra Haute dogs, surdeigsvaffel fra Treats&Beats og ostesmørbrød fra MELT. Det blir litt ekstra gøy når det er noe nytt hele tiden, og det er fint å støtte lokale Norske restauranter som kanskje er litt ukjente fra før av.

De har også flere events hver måned, så jeg anbefaler å følge med på Facebook siden dems for å se hva som skjer der. For litt siden var vi der på øl-festival, hvor vi fikk smakt på masse forskjellig øl (min favoritt var med bringebær, mmm). Jeg lover deg god stemning hvis du drar hit – enten day eller night!

Besøk Brygg sin hjemmeside her.
De er åpent fra 8.00 – 3.00 hver dag!