13 mai, 2018

City of angels

DA er vi her – endelig! Ideen til denne turen har jo alltid vært at vi ville tilbake til California etter vi var der for 3 år siden. Det er bare noe eget med California.. man må ha vært her for å skjønne det, tror jeg. Vi var her ikke veldig lenge sist, men begge var enige om at her skulle vi bo en gang – og det er nå!

Vi kom til AirBnben vi har leid i 40 dager i går, og den er helt perfekt. Skikkelig kult innredet med masse planter, mye plass, balkong, tv på rommet (hehe) og bare en ti minutters gåtur til stranda! Så deilig å komme hit og se at det faktisk svarte til forventningene. Den ligger sånn ca. mellom Venice Beach og Santa Monica i et område som heter Ocean Park, så det tar sånn 20 minutter å gå til begge sider.

Vi landet halv 4 lokaltid i går og fikk hentet leiebilen vår. Vi fant ut at vi må ha leiebil her, da man så og si må kjøre til alt og det hadde blitt veldig dyrt med Uber i lengden, så har vi muligheter til litt utflukter også. Etter vi hentet bilen dro vi rett på en “Total wine” som lå på veien.. altså, det er faktisk vinmonopolet ganger hundre. Jeg kan ikke beskrive hvor mye forskjellig vin, øl, sprit osv. de har. De har faktisk over 2500 forskjellige typer øl, så Henrik var rimelig fornøyd 🙂 det er jo så gøy å prøve nye ting, så her koste vi oss! Så dro vi til leiligheten og bestilte kinesisk take-away og fikk pakket ut litt. Å dette blir så bra! “Dessverre” er ikke været sånn heeeelt på topp, da det faktisk er varmere i Oslo enn her for tiden. Men 19 grader og sol er jo ganske ålreit, så tror vi skal klare oss fint!

Her er litt snaps av nabolaget og den koooselige leiligheten 😀