22 juli, 2018

From Portland to Seattle

God dag dere! Nå sitter vi på en kafé i Portland (som forsåvidt var veldig hyggelig, World Cup Coffee & Tea heter den) og gjør litt research for de neste ti dagene. Vi har levert en del klær til ‘wash and fold’ som er et genialt konsept de har på renserier her, hvor du betaler noen dollar per kilo de vasker og bretter for deg. Veldig greit når man er “on the road” og ikke vil vente på vaskemaskinen.

De neste ti nettene skal tilbringes i camper vanen oppover mot Seattle, hvor vi leverer den fra oss, sover i tre netter også drar hjem (!). Utrolig rart å tenke på at vi snart har vært her borte i tre måneder, det har gått så fort, og likevel ikke. Men vi begynner å bli klare for å komme hjem (ehm, vekta og kontoen begynner hvertfall å bli klare til å komme seg bort herfra, haha). Vi har en sånn ca. rute de neste ti dagene, men det viktigste er å komme seg mot kysten hvor det er kjøligere, for den bilen er ikke veldig gøy å sove i når det er over 30 grader. I tillegg virker det som solcellepanelet vårt har streika, som betyr at kjøleskapet ikke fungerer hvis vi ikke kjører på en dag. Vi måtte kaste masse mat i dag, så det var litt kjipt.

Det blir nok begrenset med internett og dekning igjen den neste uken, så jeg skal samle opp litt tekst og bilder slik jeg har gjort nå og publisere når vi kommer til Seattle. Håper dere liker å følge med, veldig gøy for oss å få dokumentert det meste, ihvertfall!