18 mai, 2018

The Grove & Original Farmers Market

Jeg var helt bestemt på å dra innom Zara på LA’s “original farmers market” i går for å se etter en kjole.. og det viste seg jo da at Farmers Markedet er på en måte en del av The Grove, som er en av de største shopping senterene i LA. Hehe, sorry Henrik. Så vi tilbrakte et par timer der og ruslet rundt, var innom noen butikker og spiste blackened snapper med corn bread hos The Gumbo Pot. Farmers Market delen er kjempegøy, masse boder som selger mat du kan spise der og da eller ta med deg hjem! De hadde blant annet en hel butikk med hot sauces.. spennende for sånne som Henrik som elsker sterk mat 🙂 Det var ganske passe med folk der, men kan tenke meg det er rimelig stappa i helgene.

De hadde stengt av hele Anthropologie med masse politimenn og sikkerhetsvakter.. så mistenker at det var en stor kjendis som skulle shoppe der, men vi gadd ikke stå og vente for å se hvem, haha. Vi kjøpte ny cocktail shaker på Crate & Barrel og litt småting, også var vi innom Target (<3) på vei hjem. Kunne gått på Target i timesvis, det er alt for gøy haha.

I dag er planen å ligge på stranda for en gangs skyld! Jeg vet ikke om det egentlig er varmt nok, da det blåser ganske mye her. Men vi får ta en tur ned og se hvordan det er. Vi tar med ferdige salater fra Trader Joes og en flaske hvitvin, så det blir koselig! I morgen skal vi på utflukt! En liten ferie fra ferien for å feire 17 mai 🙂 Snakkes da!