22 mai, 2018

La Serena Villas

La Serena Villas er et relativt nytt hotell i Palm Springs. Med kun 18 villaer er det ekslusivt og helt utrolig vakkert. Alt er så gjennomført – fra resepsjonen, restauranten, bassenget og til rommene.. det var så luksus overalt. Personalet bare toppet alt fordi de var så hyggelige!

Vi lå litt ved bassenget før vi fikk sjekket inn. Digge solsenger med tykke, store håndklær, perfekt oppvarmet basseng og en servitør som hele tiden gikk rundt og spurte om man ville ha noe mer å drikke og spise. Vi tok lunsjen der og hallo, det var så godt! Vannmelonsalat med fetaost og pistasjnøtter og en skikkelig amerikansk club sandwich.. naaam. Og for å ikke nevne friesene, haha. Vi spiser mye fries her, det var de beste hittil. Og gode drinker! Så fikk vi sjekket inn på rommet etterhvert. Eller villaen da – med soverom, bad, vinkjøler og eget uteområde med badekar og peis. Og en liten flaske tequila da, selvfølgelig, haha. Alt interiøret var så fint. Nå skryter jeg det stedet her oppi skyene men det fortjener de virkelig!

De har restaurant og rooftop bar som hvem som helst kan besøke også, og vi tok en øl på rooftoppen på kvelden, hvor det var masse digge stoler, peis og string lights. Så drakk vi rødvin i badekaret foran peisen senere. Såå koselig – perfekt 17. mai! Neste morgen fikk vi en kurv med frokost levert på døra med english muffin, syltetøy, kokte egg, appelsinjuice, yoghurt, muesli osv. Så fikk vi ligge ved bassenget noen timer til etter at vi hadde sjekket ut, og det var så deilig, selv om vi var kjempe solbrente og måtte ligge i skyggen :))) Anyway, dette hotellet anbefaler jeg virkelig til alle som vil ha litt luksus i Palm Springs! Rolig og behagelig sted uten barn 🙂