29 mai, 2018

Mikkeller & Turboneger

På lørdag var det duket for Turboneger konsert i downtown LA! Når de først kom hit så måtte vi nesten se de. Vi «made a day of it» og bestemte oss for å ta Uber frem og tilbake så noen slapp å kjøre. Det koster litt for Uber her siden det er så lange avstander, tok en halvtime hver vei og kostet ca 30$ hver vei. Vi ble sluppet av ved Grand Central Market som er et hundre år gammelt matmarked midt i downtown. Vi ruslet rundt og så hva de hadde av mat og drikke, og det kulest var alle neon skiltene overalt (elsker neon skilt), og det var mye spennende å spise! Vi hadde spist før vi dro, men tok en «buddy shot» på G&B Coffee Company, som var espresso shot med en sprudlende iste-shot etterpå- sykt digg! Så kjøpte vi en øl hver fra Golden Road Brewery og drakk de ute i sola ☀️

Jeg hadde så cravings på churros av alle ting, så vi fant en random meksikansk restaurant for å få litt fritert deig på 🙂 før vi ruslet videre til et av dagens store mål: Mikkeller DTLA! Mikkeller er et danskt bryggeri som har åpent restauranter og barer over hele verden. De startet hjemme i leiligheten sin i Vesterbro i København og ble kjente for kaffestouten de lagde i denne leiligheten. Og med god grunn, for de har mye god øl! Mikkeller DTLA er både restaurant og bar, og de hadde stort og fint lokale med god plass. Vi satt ved baren og så ut vinduet og drakk «beer flights» som er et genialt konsept, du velger fire øl og får typ 0,25 av hver så får du smakt litt forskjellig. Dere må smake både passion pool og beer geek dessert, naaam. Vi spiste charcuterie brett med roquefort, elgeskinke, røkt and og masse digg tilbehør som var sykt godt. Anbefaler virkelig en tur hit!

Også var det tid for konsert! Den var på The Regent Theatre, et søtt lite lokale som minner om Rockefeller. Det var to åpningsband, som ble litt mye emo-Vibe for vår del, men Turboneger var såå gøy! Perfekt kveld.