20 mai, 2018

17. mai i Palm Springs!

Vi var ikke helt sikre på hva vi skulle gjøre på 17. mai før på mandag denne uken. Vi fant dessverre ikke noe spesielt norskt som skjedde i LA, bortsett fra på Sjømannskirken, så vi hadde egentlig tenkt til å legge oss ved bassenget på et hotell i byen hele dagen. På tirsdag begynte vi å søke litt på «restplass» hoteller i Palm Springs, siden vi uansett skulle dit i løpet av oppholdet. Vi fant et hotell med strålende reviews til sterkt redusert pris, så vi booka! Og fooor et fantastisk hotell! Det fortjener et eget innlegg som kommer etterpå.

Palm Springs er en utrolig kul by! Det er midt i ørkenen og godt og varmt. Han ene servitøren vår fortalte oss at i fjor sommer var det flere dager med 50 grader her, så det kan bli litt i meste laget. Vi hadde rundt 30 grader og det var deilig. Men vi setter nå litt mer pris på den kjølige brisen og litt lavere temperaturen i LA, for man blir ganske slått ut av å gå rundt i så varm ørken-temperatur. Heldigvis fikk vi tilbrakt mye av dagene ved bassengkanten. Hvis det var noe vi så mye av der så var det palmer og hunder. Det er litt “alle er velkommen” stemning der, så det var kjempe gøy å people-watche. Så var det plutselig masse områder hvor det var helt forlatte bygninger og litt ghost town følelse.. storhetstiden til Palm Springs er nok litt over. Men uansett veldig gøy å oppleve!

På kvelden den første natten dro vi å spiste på The Tropicale, hvor vi satt i bakgården og nøyt giga-drinker og løkringer (blant annet). Egentlig skulle vi dit fordi de hadde så bra happy hour, men det var visst bare i baren. Det var live jazz og alle var skikkelig hyggelige der! Etterpå så hadde det åpnet et street market på hovedgaten, og det var så koselig å rusle rundt der (i hvertfall etter solen gikk ned, hehe). Masse boder med mat, klær, godis, kunst og diverse samt live musikk og god stemning! Det var så hyggelig at vi absolutt ikke ville tilbake til hotellet, så vi tok noen øl på litt diverse steder, ble nesten en liten bar crawl. Det koseligste var Las Casuelas Terraza, hvor det også var live musikk og folk som danset! Jeg kjøpte et skikkelig fint, hjemmelaget belte på en av bodene og vi avsluttet kvelden på rooftop baren på hotellet.