19 april, 2018

Reiseruten

Da begynner faktisk turen å nærme seg med stormskritt, to uker igjen nå! Jeg har innspurt på masteroppgaven, vi prøver å spise oss ut av leiligheten og pakke ned klær i kjelleren. Æh, spennende! Noen er kanksje nysjerrige på reiseruten vår, så her er den:

  • New York er første stopp, her er vi i 6 dager. Her har vi ikke lagt alt for mange planer, men vi skal blant annet se Book of Mormon, rusle rundt i Central Park og ta en dag på Brooklyn!
  • Så tar vi toget til Boston hvor vi er i 3 dager. Her har vi ikke planlagt så mye heller, bortsett fra museum og møte gamle veninner – det blir koselig!
  • Så går flyet til Los Angeles, og her plukker vi opp bil og kjører til Airbnb-en vi har leid på Santa Monica i underkant av 6 uker! Dette blir det lengste vi er på et sted. Vi har booket et par ting: Turbonegro konsert, billetter til the Broad, vi skal på The Rose Bowl markedet og en tur til Palm Springs. Ellers skal vi bare ligge på stranda, raide Trader Joes og gjøre det vi vil!
  • Vi får besøk av 5 gode venner og da leier vi en ny bil sammen og turen går først til Grand Canyon, Las Vegas og Sequioa National Forest. Så har vi 5 dager vi ikke har booket noe, men skal kjøre Highway 1 oppover. Så har vi to netter i Napa valley med vinsmaking, før vi avlsutter i San Fransciso.
  • Så drar vennegjengen hjem og vi plukker opp vår kjære Camper Van! Dette blir spennende. Vi skal kjøre gjennom Oregon og Washington, innom Portland en tur og avslutte i Seattle. Det blir fire uker med avslapping og spennende nye steder, gleder meg!