13 mai, 2018

Santa Monica Farmers Market

En av de morsomte tingene med å skulle på ferie er jo å planlegge, så jeg hadde sjekket ganske grundig hva som er rundt oss og hva som skjer i området her i Ocean Park. En av tingene var markeder, det finnes både et på lørdager og et på søndager i Santa Monica. I dag var det duket for Farmers Market bare rett nedi gata, så det måtte vi sjekke ut.

Til tross for overskyet vær og at jeg måtte ha på meg ullcardigan og jeans (…) var det så hyggelig der. Live-band og kids som dansa, digg kaffe og den beste baksten jeg noen gang har smakt (noe mandel-sjokoladegreier), boder med fersk frukt og grønnsaker, blomster og egg rett fra høna. Det var ikke så veldig stort, men akkurat passe mengde med mennesker. Gøy å føle seg som en del av lokalbefolkningen! Vi kjøpte med oss jordbær, appelsiner og egg.. også fikk jammen meg Henrik skaffet seg et nytt skateboard på vei hjem og 🙂

Resten av dagen skal vi handle inn det vi trenger av mat på Trader Joes (kommer et eget innlegg om den butikken, den er så GØY. Jeg er over gjennomsnittet glad i matbutikker haha) og kanskje rusle rundt i området her. Er som sagt ikke strandvær, men håper vi kan nyte solen litt senere. Ha en fin kveld hjemme!