12 juni, 2018

Sunset

Hei dere, en liten oppdatering fra oss her borte. Kl. er ti om morningen og jeg sitter her og drikker kaffe og blogger mens jeg venter på at Henrik skal komme tilbake fra joggetur (flinkingen). I morgen har vi faktisk vært her i 6 (!) hele uker, det vil si halve turen er ferdig! Det har gått så fort, og man blir ganske fort vant til en ferie-livsstil, hehe. Våkne opp når man vil, bruke goood tid på å nyte kaffen med nyhetene, blogger, Instagram og P2 i bakgrunnen hver morgen er ganske luksus.

Siden det er siste uken vår i LA prøver vi å få gjort unna det siste som står på “vi vil gjøre i LA listen,” det vil si se Griffith Observatory og dra på baseball kamp. Ellers er vi på stranda, drar ut å spiser og drikker, rusler rundt, kjører rundt, leser bøker og lager god mat.. sånne ting. Det er så mange flere restauranter, strender og kafeer å prøve.. men man kan ikke rekke alt, selv ikke på 5 uker. Jeg har ihvertfall mange flere tips på lager som kommer snart! På søndag får vi BESØK av 5 flotte mennesker og det gleder vi oss så til! Da blir det fullt leven i 17 dager, også blir det fire chille uker i camper-vanen.

I slutten av forrige uke fikk vi endelig tatt turen ned til stranda for å se solnedgangen, noe jeg har mast om en stund nå, haha. Det er problemet når du har så god tid et sted, det er plutselig masse du ikke får gjort fordi du hele tiden tenker at “jaja, jeg har masse tid igjen.” Kjenner igjen problemet fra studieårene mine i London. Uansett, vi spiste kjempegod pizza på Main street nedi gata og kjøpte med oss en flaske rødvin til stranda. Det blåste masse, og var ikke spesielt varmt, men det var SÅ fint- wow! Solnedganger er jo generelt fint da men, hele settingen var så koselig. Og helt klar himmel, uendelig strand og digg musikk.. da blir det bra.