11 juni, 2018

Sweet things

Donuts er så og si det beste jeg kan få. De som sier at de ikke liker donuts, de har ikke smakt ordentlig donuts.. bare sier det 🙂 hehe. Så vi har fått testet ut to donut-sjapper i nærheten av oss, pluss et iskrem sted som jeg tenkte å tips om! ?

Sidecar Doughnuts & Coffee ?

631 Wilshire Blvd, Santa Monica

Okei, disse donutene VANT! Vi var her på International Doughnut Day (ja, det finnes) og det var laaang kø ut døra. Men når vi kom frem og fikk med oss to donuts og iskaffer var det SÅ verdt det. Jeg kjøpte en med ‘brown butter & sea salt’, og Henrik kjøpte ‘huckleberry’ som var så fersk at det rant av glazen! De var så gode – ikke for mye, men mye smak likevel. DRA HIT – så verdt de 3-5$! De lager de ferske igjennom hele dagen, så du er garantert ferske doughnuts!

 

Salt & Straw ?

 1357 Abbot Kinney Blvd, Venice

Denne iskrem-sjappa fant vi da vi gikk nedover Abbot Kinney og så den lengste køen i verden (dette var en søndag), så vi fant ut at vi måtte tilbake og teste. Vi dro dit i går og da var det ingen kø, så anbefales nok på en ukedag! De har masse spennende smaker som olive & goat cheese og avokado, men vi gikk for litt mer safe smaker. Vi bestilte en flight (11.50$), sånn som på Mikkeller, hvor du får fire is-krem du kan smake – genialt! Min favoritt var nok ‘Sea salt with Caramel ribbons’ og Henrik likte ‘Salten, Malted, Chocolate Chip cookie Dough’.

 

Blue Star Donuts ?

1142 Abbot Kinney Blvd, Venice

Denne sjappa ligger også på Abbot Kinney, og det var også kjempe digg, og mektig! De er større enn de på Sidecar, så de blir litt heftigere. Vi testet ‘Real Maple Bacon’ (måtte bare) og ‘Mexican Hot Chocolate’, og jeg skal innrømme at begge ble litt i meste laget, så jeg tror jeg ville gått for noe litt mer basic. Men de var gode, og de får masse skryt, så hvis du er i området er det verdt det (kanskje del en med noen?)