25 mai, 2018

The daily life

Nå har vi vært i LA i en uke og føler at vi har landet litt. På en måte føles det ut som vi har bodd her i flere år, og det å gjøre hverdagslige ting som å lage mat, vaske opp og vaske badet er både rart og gøy. Selv om vi fortsatt har fem uker igjen og masse å glede oss til!

Vi står som regel opp ganske tidlig, lager frokost hjemme og spiser på balkongen. Så finner vi ut hva vi skal på dagen! Henrik har også vært på noen joggeturer, flinkingen. Vi har vært en tur på stranda, hvor Henrik dristet seg ut i vannet. Vannet her blir aldri veldig varmt, så det er liksom ikke så veldig ligge-på-strande-og-chille sted. Men det var deilig den dagen, og til tross for vinden så ble vi solbrente begge to. I går var vi på kino og så Deadpool 2 (så bra!) med giga-popkorn med ekstra smør, også dro vi på happy hour og tok en drink før vi lagde tre retters hjemme. Vi har ruslet rundt i Venice, men tenkte å skrive et eget innlegg om det, og vært på en SYKT STOR Outlet mall (Desert Premium outlets). De hadde seriøst alle butikkene du kan tenke deg, fra Gucci og YSL til Wildfox, Nike og Vans. Ikke at alle butikkene har billigere ting på outlets.. men vi fant joggesko og treningsklær på Nike til redusert pris, og litt småtteri her og der. Eller så handler vi mye i matbutikken, haha, vi har vært innom Trader Joes, Gelsons, Whole Foods og Target en million ganger føles det ut som. Men nå har vi masse digg mat hjemme og fått kjøpt ting som kjølebag, nytt minnekort til kameraet og knivsliper.

Her har dere litt bilder fra hverdagen!

Ellers går dagene i å ligge på balkongen og lese bok, se på filmer (vi er ikke veldig film-mennesker, så tror vi har sett flere filmer her enn det siste året allerede, haha) og spise og drikke! Begge to er glad i mat og det er såå mye god mat her, både i butikken og på restauranter. Vi har funnet det diggeste baconet ever og jeg gråter litt når jeg tenker på at jeg ikke får det hjemme, haha. Det går i everything bagels med kremost, pannekaker med bacon og lønnesirup, pita chips med hummus og hjemmelaget margaritas. Ikke det sunneste alt sammen men, er her heldigvis bare i 3 måneder.. 🙂

I dag har vi første “hjemmedag.” Det er bare 17 grader og overskyet ute, men jeg ligger på balkongen med pledd og en kaffekopp og koser meg uansett. Henrik ser på X Games skateboarding! Det blir litt rydde og vaske dag idag, så skal vi lage jalapeno margaritas og kyllingsalat med stekt halloumi (<3) til middag etterpå. Så får vi planlegge uken fremover, som blant annet vil bestå av museum-besøk, konsert med et norskt band (!), flea market og dagstur til Malibu, woho!