18 juni, 2018

Trader Joes

Nå kommer verdens mest nerdete innlegg, beklager på forhånd. Jeg elsker matbutikker – det er kanskje den morsomste typen butikk som finnes, og da spesielt i utlandet hvor de har ting vi ikke har i Norge. Heldigvis er Henrik (ganske) lik, så jeg får han med på å vandre rundt i matbutikken leeenge med en kaffe i hånden (elsker at de alltid har Starbucks ved inngangen til matbutikker her).

En av de butikkene jeg husker best fra barndommen min i USA er Trader Joes, som mamma handlet på støtt og stadig. Nå var det min tur til å utforske og det eeeeer så gøy! De har for det meste kun sitt eget merke, og butikkene er veldig «joviale».. de ansatte går med Hawaii skjorter og hele lokalet er skikkelig koselig, med hjemmelaget prislapper på produktene og søte pakninger. Produktene er innovative og vanskelig å finne andre steder, og best av alt- de har relativt lave priser! Altså, de har blant annet morsomme ting som peach bellini syltetøy, matcha-mandelmelk, pita chips med parmesan og hvitløk og “everything bagel” krydder (skal ta med meg 5 stk hjem). De har også sine egne viner som er gode til en veldig fin pris! Også har de en stor avdeling med spennende ferdig-salater, sandwiches, wraps osv.

Vi har vært innom en del ganger nå og sist tok jeg med kameraet mitt for å dokumentere de morsomme og digge tingene de har! Kanskje man får litt inspirasjon? Eller kanskje du skal til USA snart og kan sjekke det ut selv- lucky you! De legger ut produktnyheter støtt og stadig her, så hvis du er som meg er det gøy å følge litt med.