9 mai, 2018

Williamsburg & DUMBO i Brooklyn

Mandagen (den siste dagen vår i NY) satt vi av til å utforske Williamsburg i Brooklyn! Vi begynte med å ta banen til Bedford Avenue og ruslet rundt der en god stund. Frokosten ble inntatt på Egg, veldig hyggelig sted. Det var masse vintage og antikvitetsbutikker i området hvor vi fant noen skatter i form av pins og smykker. Mange kule restauranter, barer og butikker her – anbefales! Og all kunsten på veggene er så kult, det var alt for mange for å dele her, må nesten oppleves. Vi tenkte å dra innom Brooklyn Brewery, men det var dessverre steng for oppussing akkurat nå. Det ble likevel et glass på Juliette som hadde en skikkelig søt takterrasse!

Vi turet videre til downtown Brooklyn for å dra innom en skate-butikk, her var det ganske kaos, haha. Det er veldig stor forskjell på hvor man er i NY -mange koselige sidegater og hippe steder, og mange bråkete og slitsomme steder.. sånn er det vel i storby. Vi avsluttet på DUMBO området ved Brooklyn Bridge hvor vi egentlig skulle på en rooftop bar som også viste seg å være stengt. Vi tok en matbit på Westville før vi ruslet over den også ganske så kaotiske overgangen på Brooklyn Bridge.

Kvelden ble avsluttet på en italiensk restaurant i Soho som heter Lombardi’s fordi vi hadde så lyst på pizza, og en drink på baren ved siden av som heter Mothers Ruin. Koselige begge to! Nå sitter vi på toget på vei til Boston, som tar ca. 4 timer. Der har vi tre hele dager før vi turer til LA- woho!